Ingrediente:
- 1 sau 1,5 kg de cartofi
- 6-10 pulpe de pui
- condimente : sare, boia, piper, oregano, usturoi, vegeta ( dupa preferinte )
Se curata carnea, o condimentam cu sare/vegeta, boia, piper si oregano, punem putin ulei (preferabil de masline) si o lasam putin sa se patrunda.
N.B.noi am folosit pulpe de pui, in reteta din poza. Pulpele trebuie putin crestate ca sa se prajeasca integral. Puteti pune aripioare sau piept de pui, metodologia e aceeasi.
Asezam carnea deasupra si o bagam in ler, aproximativ 45 min la foc potrivit. Acum in functie de aparatura din bucatarie( gaz/curent, posibilitatea de reglare a temperaturii), recomandam verificarea/ gustarea dupa jumatate de ora, deoarece pot sa necesite mai putin sau pana la o ora de coacere.
Produsul final arata cam asa :
Cartofii sunt crocanti si copti , iar carnea… miamm... merita sa incercati!
ioi ce pofta mi-ai facut :))
RăspundețiȘtergere